De scholen website is online dé basis waar je kunt laten zien wie je bent en waar je voor staat.

Voor wie is de schoolwebsite interessant?

Oriënterende ouders

Wanneer ouders zoekende zijn naar een school voor hun kind(eren), proberen ze zoveel mogelijk informatie te verzamelen. Past deze school bij mijn visie op onderwijs en pedagogische aanpak? Wat voor gevoel krijg ik bij de school en het gebouw? Maar ook praktische zaken zoals parkeergelegenheid en schooltijden worden meegenomen in het maken van een keuze. Jouw schoolwebsite is hét online platform waar ouders deze bevestiging kunnen krijgen – of niet.

Ouders van leerlingen

Wanneer je aan bestaande ouders van leerlingen op school laat zien wie je bent en waar je voor staat, creëer je vertrouwen en meer ouderbetrokkenheid. Dit is niet alleen prettig voor de leerlingen, maar ook voor de leerkrachten die werken op jouw school.

Werkzoekende leerkrachten

Wanneer een docent (of ander personeel) zich oriënteert op een nieuwe school om voor te werken, zal in veel gevallen de schoolwebsite bezocht worden. Past de schoolidentiteit bij mijn visie als leerkracht? Voel ik me prettig bij wat ik zie? Zeker in een overspannen arbeidsmarkt is het belangrijk om te zorgen dat je veel van de school laat zien. Hier worden vaak de eerste zaadjes geplant als het gaat om het zoeken van de juiste match.

Jullie eigen leerkrachten

Last but not least: leerkrachten die op al op de school werken, ervaren meer verbinding met de school als jouw (online) profiel duidelijk is. Weten waar je voor staat als school geeft richting en rust aan de werknemers die al op de school werken. Werknemers op de school zijn een belangrijke pijler als het gaat om positieve reclame voor de school. Wanneer een leerkracht trots is op de school, zullen ze dit in al hun communicatie laten zien en horen.

Waarom Upper Marketing?

Onze scholen websites voldoen aan: