Over ons

Wij zijn Upper Marketing, onderwijs zit in ons hart

Maak kennis met ons energieke team

Een mix van creatievelingen, manusjes-van-alles´ & techneuten

Wij weten wat te doen en zorgen dat jouw school in de schijnwerpers komt te staan. Omdat we veel samenwerken met scholen, weten we goed welke marketinginstrumenten we moeten inzetten om resultaten te behalen. We zijn niet alleen maar gespecialiseerd in het online-verhaal, maar opereren óók offline. We proberen ieder zijn talenten optimaal te benutten én deze met elkaar te laten samenwerken. Met als belangrijkste doel: de beste resultaten voor onze klanten maar ook veel werkplezier voor onszelf.
Schoolprofilering, marketing, communicatie & PR
Talenten optimaal benutten betekent voor mensen in het onderwijs vaak: zorgen voor kwalitatief onderwijs en een veilige schoolomgeving. Onze ervaring door samenwerkingen met scholen leert dat onderwerpen als schoolprofilering, marketing, communicatie en PR niet altijd hoog op het lijstje staan omdat er simpelweg de tijd niet voor is, maar ook omdat de expertise er niet (voldoende) is.
Ontzorgen
Daarom maken wij als marketingbureau een bewuste keuze om scholen (en stichtingen binnen het onderwijs) te ontzorgen. Met relatief kleine investeringen kunnen we al resultaten boeken op een breed vlak. Van een imagoverbetering en meer leerlingenaanmeldingen tot meer tevredenheid onder werknemers op de school. Dit kun je wat ons betreft alleen bereiken als je écht betrokken bent.

Betrokkenheid
Upper Marketing heeft zich verdiept in de wondere wereld van onderwijs. Door gesprekken te voeren met bestuurders van stichtingen, directeuren, leerkrachten en onderwijsbemoeiers. Maar misschien nóg belangrijker: met kinderen die naar school gaan door voor de klas te staan tijdens gastcolleges. Alles om de onderwijsbranche beter te begrijpen.

No-nonsense & vlotte communicatie
Wij zijn stuk voor stuk harde werkers met een gezonde dosis Hollandse nuchterheid. Onze betrokkenheid zie je ook terug in onze communicatie: wij vinden het belangrijk dat je ons weet te vinden en proberen in duidelijke taal uit te leggen wat onze plannen zijn, waarom en hoe we dat gaan doen.

Laten we direct kennismaken

Neem contact met ons op!

Samen aan de slag?

Bericht ons

Via het contactformulier

Bel met Loes

076 - 205 51 20

Stuur een e-mail

loes@uppermarketing.nl